TOTO JE MAREK
Marek to celé začal. Prišiel s nápadom, že by možno stálo za to dovážať na Slovensko zrnkovú zelenú kávu a tu ju aj pražiť. Pred 15 rokmi single origin kávy u nás takmer nikto neponúkal. No Marek nebol ani gastronóm, ani barista a ani sa nenarodil na kávovej plantáži, aby rozumel umeniu prípravy kvalitnej kávy. Ale Marek je hydrogeológ, vedec, a tak ako každý vedec, najprv sa ponoril do odbornej literatúry, potom začal experimentovať. Doma na panvici si upražil prvú zelenú kávu a nadšený zo svojho objavu utekal za svojimi dvoma kamarátmi... príbeh pokračuje o týždeň. 😉
A ak by ťa zaujímalo, čo robí Marek teraz, tak s najväčšou pravdepodobnosťou vyberá aké kávy ti ponúkneme najbližšie, či už na e-shope www.kafe.sk alebo na pultoch KAFEHAUS BARZZUZ
alebo možno akurát stojí pri pražičke a dohliada na správne praženie.

Mobirise

TOTO JE MIŠO
Mišo, podobne ako Marek, nezbieral kávové čerešne na plantáži, nebol ani vychýreným baristom prešporskej Bratislavy, ba dokonca ani kávu nepil. Mišo čoby geológ, špecialista na ložiskárinu ropy a plynu, bol jeden z Marekových kamarátov. Idea dovážania single origin zelenej kávy a vybudovania vlastnej pražiarne ho tak nadchla, že sa rozhodol do nej vložiť svoje úspory od strýca. Rozbeh značky Barzzuz sa mohol začať. Mišo sa však naplno začal venovať biznisu až počas finančnej krízy v 2008. Podujatia zamerané na prezentovanie produktov, ktoré iní počas krízy odmietali, Mišo bral ako príležitosť pre budovanie povedomia značky Barzzuz. Na úplne iný level sa posunul biznis po založení sietí kaviarní KAFEHAUS, ktoré má na starosti práve Mišo.
A čo robí Mišo teraz? Najskôr ho asi stretneš na jednej zo 6 prevádzok KAFEHAUS, kde pije svoj obľúbený El Salvador s jedným cukrom a vymýšľa novinky z čoho sa Mišove kolegynky vždy nesmierne tešia. 

Mobirise

TOTO JE KOSTOL
Inak volá sa Maroš, ale všetci ho poznajú ako Kostola. Maroš uzatvára našu vedeckú svätú trojicu Barzzuz zakladateľov. Ako vyštudovaný analytický chemik sa stará o to, aby mala Barzzuz single origin káva tie správne príchute. Nie, nebojte sa, Barzzuz je čistý produkt, žiadne prímesi. 😉 Aj vďaka Kostolovým finančným prostriedkom z predaja akcii, sa mohla zakúpiť prvá pražička, na ktorej začali naši chalani pražiť zelenú kávu. Kostol čo by obchodný stratég, rozmýšľal ako posunúť predaj Barzzuz single origin kávy do vyššej ligy a tak vznikla myšlienka vytvoriť vlastnú sieť kaviarní KAFEHAUS, v ktorej by sa predávala výhradne káva Barzzuz. Prvá prevádzka KAFEHAUS na Bakossovej v Banskej Bystrici sa otvorila pre všetkých milovníkov kávy.
A kde nájdete Kostola teraz? Najskôr ho asi stretnete s prilepeným telefónom na uchu ako dohaduje ďalší biznis alebo ako dumá nad ďalšou obchodnou stratégiou pre rozvoj Barzzuz.  

Mobirise

This web page was built with Mobirise